nowadays there are a lot of talks about school uniform. even the state duma of the russian federation began to discuss this problem.
as for me i am totally against school uniform. i want to look nice and modern, i don't want to merge with a total mass of similar teenagers. there is nothing special if teenagers dress up nice and trendy. stupidity and meanness you can create even dressed in a perfect school uniform. and you can be honest and decent in beautiful and favorite clothes.
in conclusion, i would like to say that everyone chooses his own way in life. i think nothing makes a person love life, you just need to look seriously into the future and think about a career, your future job and a family. in my opinion it is necessary to be a real person in any clothes.сейчас много говорят о школьной форме. даже государственная дума российской федерации начала заниматься этой проблемой. что касается меня я категорически против школьной формы. мне хочется выглядеть красиво и современно, а не сливаться с общей массой одинаковых тинейжеров. нет ничего особенного в том, если подростки одеваются красиво и модно. глупости и подлости можно творить и в идеальной школьной форме. можно быть честным и порядочным в красивой и любимой одежде. в заключении хочу сказать, что каждый сам выбирает свою дорогу в жизни. я думаю, ничто не заставит человека любить жизнь, для этого нужно просто серьезно смотреть в будущее и думать о карьере, будущей работе и семье. по-моему, человеком нужно оставаться в любой одежде.
boeuf bourguignon or beef bourguignon — a traditional french dish which, like hugery, coq au vin and escargot gave the world one of the most famous regions of france — burgundy. the main" highlight " of the dish — a thick sauce based on red wine, of course, burgundy.classic recipe beef bourguignon-roasted beef, which is stewed in wine sauce with mushrooms, onions, carrots and garlic. however, this is a very conditional ingredients, because there is no single recognized version of the preparation. some cooks add tomato sauce, parsley and tomatoes to the dish.
auguste escoffier (1848-1935) introduced beef in burgundy in the menu of "haute cuisine" of france, and according to critics, this is one of the most delicious beef dishes, although the origin of the dish is folk. before the beef a long time (over three hours) stewed in wine sauce in order to remove the stiffness of the meat. today cooks use tender "marble" meat, veal and therefore in long preparation as it was done by the french peasants, there is no need.
Поделитесь своими знаниями, ответьте на вопрос:
Task 2 напишите, кто что собирается сделать используя глаголы: buy cook get up have invite play put on read walk work he …… a new bag.she … her aunt.we … in the park.i …. “harry porter”.the boys … at 6 o’clock.my uncle….. tomorrow.i … my raincoat.my friend and i …. football.granny…. fish.we …. a party. task 3.реши кроссворд на тему квартира: l c u p b o a r ds i i k t a b l e ok f y v s o f a s oi tf r i d g e t rt o l p n n e w r ec i a m k w g v e dh l t w a r d r o be e c c h a i r o mn nn i a t r u c o h bu b a t h r o om fill in the missing words: armchair, m - - - -r, stand lamp, window, chute, chair, bath room, c- - - - r, b - - c - - y, f - - e pl - - -, - r id - -, d - - nsta - - s, cu - - - in, u-s - - - -s, - - - kc - -e, wa - -r- - e, cu- - -ard, st- -y, ca - - -t, tel - - - o – e, fir - - -ure.