Cinderella will get a beautiful dress and she will go to the ball. she will meet a prince there. the prince will fall in love with her. they will get married and cinderella will become a princess.
citioil15
12.03.2020
Few days ago i saw a film that impressed me. this film called the notebook. director of film is nick cassavetes. he show us the story about poor and passionate young man who fall in love with a rich young woman and gave her a sense of freedom. they soon were separated by their social differences. but the power of their love makes something impossible come true. the main caracters` roles plays such movie stars as ryan gosling and rachel mcadams. this movie is very famous in usa as well as russia and ukraine. it received oscar award as the most passionate kiss. i like it and recomend everyone to see it.
yfetyukov
12.03.2020
Salad olivier description this salad is the creation of a french chef, m. olivier, who in the 1860s opened a fashionable restaurant in moscow called the hermitage. the present-day version has veered quite far from the original, but salad olivier continues to be a favorite hors d'oeuvre and side dish for entrees. method serves 8-10 as an appetizer or 6 as an entree cut the cooked chicken and potatoes into 1/2-inch cubes. peel the cucumbers and also cut into 1/2-inch cubes. in a large bowl, combine the meat, potatoes, cucumbers, green peas, and onion. add the mayonnaise and mix gently, so those ingredients are not mashed. refrigerate the salad until serving time (but for no longer than 4 hours). variation: vegetable salad olivier omit the chicken or veal to make a delicious meatless side dish. ingredients # 1 whole chicken breast, poached, boned, and skinned, or 1/2 pound lean cooked veal. # 1 pound all-purpose potatoes, boiled in their skins and peeled. # 2 medium cucumbers in brine. # 1 cup cooked fresh or frozen peas. # 1 medium onion, finely chopped. # 1 cup mayonnaise. # 2 hard-boiled eggs, peeled and quartered. # 8 large black greek olives. салат оливье descriptionchef, м. оливье, который в 1860 году открыл модный ресторан в москве под названием "эрмитаж". современная версия движется в направлении довольно далеко от оригинала, но сала этот салат является создание французский d оливье продолжает оставаться любимым закуска и гарнир для блюда. метод обслуживает 8-10 в качестве аперитива или 6, как основное блюдо cut приготовленную курицу и картофель в 1/2-inch кубов. пил огурцы и нарезать 1/2-inch кубов. в большой миске, объединить мясо, картофель, огурцы, зеленый горошек и лук. добавить майонез и аккуратно перемешать, так что эти ингредиенты не пюре. охладите салат, пока отбывает срок (но не более чем на 4 часа). вариант: овощной салат оливье исключить курица или телятина, чтобы сделать вкусный постный гарнир. ингредиенты # 1 целое куриное филе, пашот, кости и кожу, или 1 / 2 фунта опереться приготовленные телятина. # 1 фунт универсальной картофель, сваренный в мундире и очистить от кожицы. # 2 средних огурца в рассоле. # 1 чашки вареных свежего или замороженного горошка. # 1 средняя луковица, мелко нарезанный. # 1 стакан майонеза. # 2 яйца вкрутую, очищенные и четвертовали. # 8 больших черных греческих оливок. # 8 веточки петрушки. # 8 sprigs parsley.
Ответить на вопрос
Поделитесь своими знаниями, ответьте на вопрос:
Придумай будущее для одного из этих героев : колобок, доктор айболит, мальвина, буратино, золушка . ответ на заранее