Idon't like cold weather,and you? i like warm and very good weather.
westgti77105
24.03.2022
Dear james, long time haven't got any letters from you.now i see why you are so intellegent due to reading real books : ) how are doing? is it evething ok? what about your family? i also have some friends who prefer read full-version books. but most of them would rather watching films or reading summaries. i'm just as better part of my mates. firstly, i'm fussy at books: reading theme books completely depends on my mood. i've been fond of romance and detective or classic generes since my childhood.so ,my favorite prominent representives of russian literature are tolstoiy, lermontov and less popular but a talantive writer donzzova. sometimes i read real books if i want it. but ptovided i'm still a student , i have to read program texts with time limite. maybe that's the main problem why i'd better read summarias. it can not only give you some understanding about the text you need to know about but also help save some time for another thinds to do. as for as my literature grade i; m sure it's not bad because i do my best preparing fot this lesson and of cause i comunicate with true friend, you, and you are always able to help me be ready by sharing your knowledge. these days i'm engaged in reading such an interest book as " сollector of vices and passions" written by tatyiana poliakova . waiting for you following letter. with best wishes, your faithful friend.
.Е.-Прокопьева
24.03.2022
Cooking cupcakes does not take much time. to prepare a simple dessert can with minimal products and time. the cupcake with the addition of sour cream turns out very tasty and tender, and the smell of vanilla will make you want to taste it immediately. the recipe for the cupcake when it is necessary to prepare a sweet dessert, but no time at all, will always help the recipe of the cupcake. the most popular types of muffins are the muffins. the preparation is not time consuming, and they are always extremely tasty. with a minimum of food in the fridge, you can start baking the cake is, when the guests at the door. in that case, if you have different ingredients, you can try to cook a fancy dessert. cupcake sour cream gives a very delicate, airy, and most importantly useful. ingredients: wheat flour (200 grams); high fat sour cream (200 grams); chicken eggs (3 pieces); sugar (1 cup); vanilla (4 grams); baking powder (2 teaspoons); margarine or butter (100 grams); dried fruits and nuts. method of preparation pour a small amount of chopped dried fruit with warm water. nuts skip through mincer. in a blender, whisk the eggs with sugar and vanilla to make a rich lather. melt the butter. in a separate bowl, whip it with sour cream. combine all mixture and gently stir with a fork. using a sieve add the flour, then the vanilla. stir until you obtain a liquid mixture. drain dried fruit, cut them into small pieces and add to the batter along with the nuts. pour the dough into a silicone form and send in a preheated oven at 180 degrees for 35-40 minutes. bon appetit! перевод приготовление кексов не занимает много времени. приготовить простой десерт можно при минимуме продуктов и времени. кекс с добавлением сметаны получается вкусным и нежным, а запах ванилина вызовет желание отведать его немедленно. рецепт кекса когда необходимо приготовить сладкий десерт, а времени совсем нет, всегда выручит рецепт кекса. самыми популярными кексов являются маффины. на приготовление не уходит много времени, а они получаются всегда необычайно вкусными. имея минимум продуктов в холодильнике, можно приступить к приготовлению кекса уже, когда гости на пороге. в том случае, если вы располагаете различными ингредиентами, можно попробовать приготовить необычный десерт. кекс на сметане получается нежным, воздушным, а главное полезным. ингредиенты: пшеничная мука (200 граммов); сметана высокой жирности (200 граммов); яйца куриные (3 штуки); сахар (1 стакан); ванилин (4 грамма); разрыхлитель (2 чайных ложки); маргарин или сливочное масло (100 граммов); сухофрукты, орехи. способ приготовления залить небольшое количество измельченных сухофруктов теплой водой. орехи пропустите через мясорубку. в блендере взбиваем яйца с сахаром и ванилином до получения обильной пены. растопить масло. в отдельной емкости взбить его со сметаной. соедините все смеси и аккуратно перемешайте вилкой. через сито добавляем муку, а после ванилин. перемешайте до получения жидкой массы. слейте воду с сухофруктами, нарежьте их мелкими кусочками и добавьте в тесто вместе с орехами. влейте тесто в силиконовую форму и отправьте в духовку, разогретую на 180 градусов на 35-40 минут. приятного аппетита!