yliana
?>

3. соедините предложения, употребив соответствующие союзы и местоимения 1. my neighbour is a doctor has moved to a new flat. 2. do you remember the day he arrived in moscow? 3. unfortunately, i can't remember the person i have borrowed the pen from. 4. the man you see at the desk is my secretary. 5. where is the shop sells gloves? 6. the book you have given to me is very interesting. 7. the shop we buy our food is closed. 8. mother said to her son he must help her about the house.

Английский язык

Ответы

m-illarionov
1. my neighbour who is a doctor has moved to a new flat. 2. do you remember the day that he arrived in mos­cow? 3. unfortunately, i can't remember the person who i have borrowed the pen from. 4. the man who you see at the desk is my secretary. 5. where is the shop that sells gloves? 6. the book which you have given to me is very inter­esting. 7. the shop where we buy our food is closed. 8. mother said to her son that he must help her about the house.
llmell6
Pickle - a dish as characteristic of russian culinary tradition and is not in the national cuisine of other countries, as solyanka or hash. for many centuries of its history pickle has changed significantly, but remains one of the favorite soups in our strane.osnovoy for him are pickles and cucumber pickle. prototype of modern pickle, known in russia since the xv century, is a hookah - a thick spicy soup, cooked on the cucumber pickle, as a rule, from oily fish with the addition of pressed caviar. kalyu gradually began to cook meat, and there appeared familiar to us today pickle recipes in all their culinary diversity - unites them moderately sour-salty taste and, again, cucumber and brine basis.pickle is vegetarian and meat. as a meat bases are commonly used products (pork or beef kidneys, tripe, including birds). in the absence of by-products are replaced by beef meat - usually curl, or shank (shank). in the pickle can be added to the potatoes and other root vegetables neutral taste (carrots, turnips, rutabaga), various cereals (rice, buckwheat, barley, barley, and so on. spicy vegetables, herbs (parsley, parsnip, celery, onion, dill , tarragon). pure brine rassolnik added in small doses if enough themselves cucumbers pickled. in this case, the pre-heated brine to fill the broth.served pickle always hot and like most russian soups, sour cream.рассольник — блюдо столь же характерное для кулинарной традиции и не свойственное национальным кухням других стран, как солянка или окрошка. за долгие столетия своей рассольник существенно изменился, но по-прежнему остался одним из любимых первых блюд в нашей стране.основой для него являются солёные огурцы и огуречный рассол. прообразом современных рассольников, известным на руси с xv века, является калья - густой пряный суп, сваренный на огуречном рассоле, как правило, из жирной рыбы с добавлением паюсной икры. постепенно калью стали готовить из мяса, а там появились и знакомые нам сегодня рецепты рассольников во всем их кулинарном разнообразии - объединяет их умеренно кисловато-солоноватый вкус и, повторимся, огуречно-рассольная основа.рассольник бывает вегетарианским и мясным. в качестве мясной основы обычно используют субпродукты (свиные или говяжьи почки, потроха, в том числе птичьи). при отсутствии субпродуктов их заменяют говяжьим мясом — обычно завитком, либо голяшкой (рулькой). в рассольник может добавляться картофель и другие корнеплоды нейтрального вкуса (морковь, репа, брюква), различные крупы (рисовая, гречневая, перловая, ячневая и т. пряные овощи, зелень (коренья петрушки, пастернака, сельдерея, лук, укроп, эстрагон). чистый рассол добавляют в рассольники в малых дозах в том случае, если сами огурцы недостаточно соленые. в этом случае рассол предварительно кипятят до заливки в бульон. подается рассольник всегда горячим и, как большинство супов, со сметаной.
Pgr100
Но сейчас надеюсь, что для дениз и хуан - они все или некоторые из своих продуктов, чтобы растущий "справедливой торговли" рынок, который защищает их от депрессии мировых товарных рынков и ценовых войн между гигантских транснациональных корпораций.для его сторонников " справедливой торговли " является примером того, как мировая торговля может и должна выполняться по борьбе с нищетой. производители всех малых и должны быть частью кооператива или демократически-объединения работников, соблюдать высокие социальные и экологические стандарты.  их группы занимаются непосредственно из первых мировых компаний, которые платят хорошо за цену на мировом рынке. они также получите дополнительный взнос, который идет непосредственно к группе фермеров в общий доступ любым способом, который они выбирают.

Ответить на вопрос

Поделитесь своими знаниями, ответьте на вопрос:

3. соедините предложения, употребив соответствующие союзы и местоимения 1. my neighbour is a doctor has moved to a new flat. 2. do you remember the day he arrived in moscow? 3. unfortunately, i can't remember the person i have borrowed the pen from. 4. the man you see at the desk is my secretary. 5. where is the shop sells gloves? 6. the book you have given to me is very interesting. 7. the shop we buy our food is closed. 8. mother said to her son he must help her about the house.
Ваше имя (никнейм)*
Email*
Комментарий*

Популярные вопросы в разделе

anton1969026203
PopovViktorovna
Vitalevna
snk7777202
Васильев1028
katekn6032
helenavalenti2846
d892644813661946
mira15963256
vladburakoff5
ooomedray4
silicon-films3375
Vello Olga
Yurkov
radatailless