ivstigres65
?>

Поставьте глаголы в следующих предложениях в утвердительную, вопросительную и отрицательную формы past simple. 1. i (to do) morning exercises. 2. he (to buy) a factory. 3. she (to sleep) after dinner. 4. we (to work) part-time. 5. they (to drink) tea every day. 6. mike (to be) a student. 7. helen (to have) a car. 8. you (to be) a good friend. 9. you (to be) good friends. 10. it (to be) difficult to remember everything.

Английский язык

Ответы

Николаевич
Did
Bought
Slept
Worked
Drank
Was
Were
Were
Was
Карапетян

1. The paper money is invented in the 9th century AD by Chinese.

2. The certificates promising to pay a certain amount of money were signed by merchants.

3. The paper money is called “flying money" because it flew away so easily

4. Paper money was not introduced by European countries until more than 500 years laten

5. The first banknote was printed in 1661 by Swedish bank

6. Today, banknotes are used all over the world

7. Many payments are made using digital systems

8. In the future, physical money will be replaced by digital money

Объяснение:

hacker-xx1

1) In what city was Pushkin born?

Answer: in Moscow

2) What were the names of Pushkin's parents?

Answer: Sergey Lvovich and Nadezhda Osipovna

3) Who taught Pushkin the Russian language?

Answer: grandmother Maria Alekseevna and nanny Arina Rodionovna

4) What was your favorite pastime for Pushkin?

Answer: reading

5) What was the name of the lyceum in which Pushkin studied?

Answer: Tsarskoye Selo

6) With whom did Pushkin become friends at the Lyceum, practically from the first days of study?

Answer: with I. Pushchin

7) What languages ​​were studied at the Lyceum?

Answer: Russian, Latin, French, German

8) During what period did Pushkin settle in Odessa?

Answer: in the summer of 1823

Ответить на вопрос

Поделитесь своими знаниями, ответьте на вопрос:

Поставьте глаголы в следующих предложениях в утвердительную, вопросительную и отрицательную формы past simple. 1. i (to do) morning exercises. 2. he (to buy) a factory. 3. she (to sleep) after dinner. 4. we (to work) part-time. 5. they (to drink) tea every day. 6. mike (to be) a student. 7. helen (to have) a car. 8. you (to be) a good friend. 9. you (to be) good friends. 10. it (to be) difficult to remember everything.
Ваше имя (никнейм)*
Email*
Комментарий*

Популярные вопросы в разделе

Апраксин Владимир897
sokolowskayaa
Nasteona1994
stic1995
SitnikovYurii5
Вадим-Рашад323
Petrosienko_Larisa,1908
toxicfish
nekrasovaolga27
Blekjek730
pnatalia
ivanovmk1977
Nikolaevna1623
oyudina
Yevgenii1423
▲