chernova1exei862
?>

4. Выберите правильный ответ. 1. Butteflies ….with their feet. a. taste b. tastes c. is tasting 2. I often …..for a walk. a. go b. goes c. am going 3. What …..you doing? a. do b. are c. can 4. There’s a bed in my room but there …..any chairs. a. isn’t b. aren’t c. are 5. How often … they dance? a. have b. do c. are

Английский язык

Ответы

Gennadevich Aleksandr

ответ 1.c 2b 3b 4b 5c

Объяснение:

mulyugina365

1.

1. have breakfast

2. have a bath

3. play the piano

4. go to school

5. go by train

6. at work

7. at the cinema

8. at home

9. to the theatre

10. at the station

11. at the moment

12. in the afternoon

13. on Monday

14. at the weekend

2.

1. What do you do after breakfast? I go to school.

2. When do you come home? At half past two.

3. Does he like to watch TV in the evening? He watches television all day.

4. Tonight I am going to spend the evening in front of the TV because there is a very exciting film on it.

5. We bought a new TV set last week.

Объяснение:

vovlyur

Only in 1830, the famous Polish cook Jan Shytler in the book "Kuhar dobra navuchany" was first published recipe for draniki. In this culinary publication, the author described potato pancakes, the recipe of which he borrowed from German cuisine. This book became very popular, it was reprinted a huge number of times, and the recipe was loved by many European peoples. But it is the Belarusian draniki that is considered the most successful embodiment of this dish, because the starch-rich potatoes grown on these lands are suitable for it as well as possible. The name "pancake" (Belarus. draniki) originates from the old Russian language and it comes from the word "tear", that is, to RUB. After all, they are prepared from raw potatoes, which even before the appearance of the grater "tore" on a pointed Board. Traditionally, draniki was eaten for Breakfast, and in the villages there was an interesting tradition: before you try this dish, you were supposed to eat a dry crust of black bread. It is not difficult to prepare "correct" Belarusian draniki, it is only important to remember that potatoes should be special – grown on the fertile land of Belarus.

Объяснение:

Лишь в 1830 году знаменитым польским кулинаром Яном Шытлером в книге "Кухар добра навучаны" был впервые опубликован рецепт драников. В этом кулинарном издании автор описал оладьи из картофеля, рецепт которых он позаимствовал из немецкой кухни. Книга эта стала очень популярна, ее огромное количество раз переиздавали, а рецепт полюбился многим европейским народам. Но именно белорусские драники считаются наиболее удачным воплощением этого блюда, ведь богатый крахмалом картофель, выращиваемый на этих землях, подходит для него как нельзя лучше. Название "драники" (белор. дранiкi) берет свое начало из старорусского языка и происходит оно от слова "драть", то есть тереть. Ведь их готовят из сырого картофеля, который еще до появления тёрки "драли" на заостренной доске. Традиционно драники ели на завтрак, а в деревнях существовала интересная традиция: перед тем, как отведать это блюдо, полагалось всухомятку съесть корочку черного хлеба. Приготовить "правильные" белорусские драники совсем несложно, важно только помнить, что картофель должен быть особенным – выращенным на благодатной земле Белоруссии.

Ответить на вопрос

Поделитесь своими знаниями, ответьте на вопрос:

4. Выберите правильный ответ. 1. Butteflies ….with their feet. a. taste b. tastes c. is tasting 2. I often …..for a walk. a. go b. goes c. am going 3. What …..you doing? a. do b. are c. can 4. There’s a bed in my room but there …..any chairs. a. isn’t b. aren’t c. are 5. How often … they dance? a. have b. do c. are
Ваше имя (никнейм)*
Email*
Комментарий*

Популярные вопросы в разделе

Андрей
васильевич
Андреевич-Екатерина1974
dzo-dzo
voloshin238
maltes
Алла14
bagramyansvetlana
armsam76
valerii-borisovich550
Марина Федорович924
oldprince840
kapustina198690
Rizhov Alekyan325
missvita