Klicheva_Ermachenkova1536
?>

Впишите в предложения данные в скобках глаголы в соответствующих формах 1.If you (ask.. John, he will answer your questions. 2.I'm not sure if Polly (come)... to the party: she's not feeling well. 3.I'll phone granddad as soon as I (arrive)... at the airport. 4.Nobody knows when they (show) ... the new play. 5.These people will be happy if the boat (arrive)... on time. 6.When summer (begin) ... I (spend) ... a lot of time on the beach.

Английский язык

Ответы

Lapushkin1988

1.If you ask John, he will answer your questions.

2.I'm not sure if Polly come to the party: she's not feeling well.

3.I'll phone granddad as soon as I arrive at the airport.

4.Nobody knows when they show the new play.

5.These people will be happy if the boat arrive on time.

6.When summer begin. I spend a lot of time on the beach.

warlordkolomna

were

were dancing

opened

was playing

were playing chess

called

were eating

came back

joined

played

had

enjoyed

has

are

1-A

2-B

3-A

4-B

5-B

6-C

7-A

8-C

9-B

10-A

1-A

2-A

3-C

it is snowing now. No, it isn't. (Сейчас идет снег- нет, не идет)

Last year we visited Moscow. No, we weren't. В мы году посещали москву - нет, не посещали

Next summer she will buy a new car. No, she won't . Она купит машину следующим летом - Нет, не купит

He has never seen London. No, he has(?) Он никогда не видел Лондон. Нет, видел

They are going to Schotland next week. No, they aren't

Last year we went to London

Did we go to London last year?

Where did we go last year?

Next summer she will go to Saint-P

Will she go to Saint-P next summer?

Where she will go next summer?

He has never visited his  dad in Oslo

Has he ever visited his dad in Oslo?

From what city his dad from?

She is working at the yard now.

Is she working at the  yard now?

When  is she working now?

We are going to visit the Tower of London

What are we going to visit?

Are we going to visit the Tower of London?

andre6807

1 .Fill in the gap with the correct answer.Afterperiod of drought it started raining every day. B) a six months'

2. Fill in the gap with the correct answer.I to the news on television last night. C) listened

3. Fill in the gap with the correct answer. I was so tired. I sleep for a week. A) could

4.Fill in the gap with the correct answer.Moscow is especially famous its elegant architectture.A) for

5.Fill in the gap with the correct answer.She said that she keen on drawing.A) was

6.Fill in the gap with the correct answer. Is there for me? B) a letter

7.Fill in the gap with the correct answer.Much by the end of the term. B) had been learnt

8.Fill in the gap with the correct answer.Kate missed the film last night, because she work late. A) had to

9.Fill in the gap with the correct answer.It took some time to get accustomed driving on the left.B) to

10.Fill in the gap with the correct answer.I feel today than I did last week.A) much better

11.Fill in the gap with the correct answer.No animal is so big King Kong. A) as

12.Fill in the gap with the correct answer.

Jane answered that she very early, so she the news.B) had gone to bed, hadn't seen

13.Fill in the gap with the correct answer.If I that you were busy, I interrupted you.B) had known, wouldn't have

14.Fill in the gap with the correct answer.I wish he last Friday but his flight because of bad weather. If he the next day I would have brought him by car. A) arrived, was cancelled, called

Ответить на вопрос

Поделитесь своими знаниями, ответьте на вопрос:

Впишите в предложения данные в скобках глаголы в соответствующих формах 1.If you (ask.. John, he will answer your questions. 2.I'm not sure if Polly (come)... to the party: she's not feeling well. 3.I'll phone granddad as soon as I (arrive)... at the airport. 4.Nobody knows when they (show) ... the new play. 5.These people will be happy if the boat (arrive)... on time. 6.When summer (begin) ... I (spend) ... a lot of time on the beach.
Ваше имя (никнейм)*
Email*
Комментарий*

Популярные вопросы в разделе

iptsr4968
gubernatorov00
Olga-Rauisovna
dima0218687
karpachevamarina
dashakhmeleva6
ivan-levermor
ПогальниковАлёна589
Домрачев
vasiliiparshin7668
Ulianev77
denbelousov963
abrolchik8511
Sukharev-Achkasov