rodsher7740
?>

PRESENT PERFECT 1.How long___your sis ___a vegetarian?(be) 2.you your sandwich yet?(eat) 3.Mum___a chocolate cake.Fancy a piece?(just make) 4.you___anything from Laura?(hear) 5.I___him for agesknow) 6.We___Paul since his birthday party.(not see) 7.Susie ___her nails.(just do) 8.We this car for 5 years.(have) 9.This is the first time Iin the ocean.(swim) 10.They___(already leave) 11.My neighboursback home yet.(not come) 12.Mum___her coffee.(just drink) 13.you___the news yet?(watch) 14.Wethe competition twice.(win) 15.Sheilaher key again.(lose) 16.Paulashopping.(go) 17.___you everin public?(sing) 18.My unclethe marathon ten times.(run) английский

Английский язык

Ответы

Климова1317
1. How long has your sister been a vegetarian? (be)
- Ответ: Я не знаю, сколько времени твоя сестра является вегетарианкой, но могу спросить ее об этом, чтобы узнать точный ответ.

2. Have you eaten your sandwich yet? (eat)
- Ответ: Если ты уже закончил есть свой бутерброд, то ты можешь сказать "Yes, I have already eaten my sandwich." Если ты еще не успел его съесть, ты можешь сказать "No, I haven't eaten my sandwich yet."

3. Mum has just made a chocolate cake. Fancy a piece? (just make)
- Ответ: Да, конечно, я бы хотел кусочек шоколадного пирога, который только что приготовила мама. (Yes, I would like a piece of the chocolate cake that mom just made.)

4. Have you heard anything from Laura? (hear)
- Ответ: Нет, я не слышал ничего от Лауры. (No, I haven't heard anything from Laura.)

5. I haven't known him for ages. (know)
- Ответ: Я не знаю его уже очень давно.

6. We haven't seen Paul since his birthday party. (not see)
- Ответ: Мы не видели Пола с его дня рождения.

7. Susie has just done her nails. (just do)
- Ответ: Сьюзи только что сделала свои ногти.

8. We have had this car for 5 years. (have)
- Ответ: У нас уже есть эту машину 5 лет.

9. This is the first time I have swum in the ocean. (swim)
- Ответ: Впервые в жизни я плавал в океане.

10. They have already left. (already leave)
- Ответ: Они уже ушли.

11. My neighbors haven't come back home yet. (not come)
- Ответ: Мои соседи еще не вернулись домой.

12. Mum has just drunk her coffee. (just drink)
- Ответ: Мама только что выпила свой кофе.

13. Have you watched the news yet? (watch)
- Ответ: Ты уже смотрел новости?

14. We have won the competition twice. (win)
- Ответ: Мы уже дважды выиграли соревнование.

15. Sheila has lost her key again. (lose)
- Ответ: Шейла снова потеряла свой ключ.

16. Paula has gone shopping. (go)
- Ответ: Пола пошла за покупками.

17. Have you ever sung in public? (sing)
- Ответ: Ты когда-нибудь поешь на публике?

18. My uncle has run the marathon ten times. (run)
- Ответ: Мой дядя уже бегал марафон десять раз.

Ответить на вопрос

Поделитесь своими знаниями, ответьте на вопрос:

PRESENT PERFECT 1.How long___your sis ___a vegetarian?(be) 2.you your sandwich yet?(eat) 3.Mum___a chocolate cake.Fancy a piece?(just make) 4.you___anything from Laura?(hear) 5.I___him for agesknow) 6.We___Paul since his birthday party.(not see) 7.Susie ___her nails.(just do) 8.We this car for 5 years.(have) 9.This is the first time Iin the ocean.(swim) 10.They___(already leave) 11.My neighboursback home yet.(not come) 12.Mum___her coffee.(just drink) 13.you___the news yet?(watch) 14.Wethe competition twice.(win) 15.Sheilaher key again.(lose) 16.Paulashopping.(go) 17.___you everin public?(sing) 18.My unclethe marathon ten times.(run) английский
Ваше имя (никнейм)*
Email*
Комментарий*

Популярные вопросы в разделе

anikamalish
ognevasv555
sadkofamily61
asskokov
Руслан1360
zaschitin48
Нескажу25
Bsn1704
morozova4956
dm1trviktor585
Belov
yok887062
Федор_Рауф1592
smartschoolfili6
kulinarprotv
▲