Peshkov
?>

На какой стадии развития майский жук приносит вред растениям?

Другие предметы

Ответы

gassvetlana
1) На стадии личинки (повреждение корней растений).
2) На стадии взрослого организма (повреждение листьев).
azarovaelena19812
Имея грызущий ротовой аппарат, и личинка, и взрослое насекомое колорадского жука потребляют в пищу надземные части (в основном листья)  одинаковых растений (чаще пасленовых) , чем наносят им большой вред.
Tatarnikova1507

Объяснение:

2.Тиги биздин А. китебибиз

3.Силердин жакшы экен. сөздүгүңөр

1.СИНОНИМДЕР(к последнему слову в предложении подобрать синоним)

1.Республикалык мелдеште биздин университеттин спортчулар тобу жеңди. А.утту

2.Кечээ биз жигерденип иштедик. В.эмгектендик

БАТКЕН(вопросы с вариантами ответа)

Силер картадан Баткенди тапкыла. Эң жаңы уюшулган областынын бири – бул Баткен областы. Баткен, Кадамжай, Лейлек райондору биригип, Баткен областын түзөт. Областын борбору –Баткен шаарчасы. Бул аймакта Сүлүктү, Кызыл –Кыя деген шаарлар бар. Баткен аймагында өрөөндөр мал бакканга ыңгайлуу. Жайында ысык, кышын жылуу болот Ошондуктан бул жактагы элдер түрдүү жер – жемиштерди өстүрүүнүн сырын билишет. Баткендин өрүгү даамдуу жана өзгөчө ширин болот. - 29 - Дарактар жыл сайын мөмө байлап, арбын түшүм берет. Жер жайнаган өрүк болот. Баткендин эли өрүктү кургатып, базарларга жөнөтүшүп турушат. Андан тышкары тамекиден да мол түшүм алууга болот. Баткен аймагында түрдүү улуттагы элдер: кыргыз, өзбек, тажиктер жашайт. Баткен областына кайсы шаарлар карайт? А. Кадамжай

2.Баткендин борбору кайсы шаар болуп эсептелет? А. Баткен

3.Кандай негизги жер-жемиш Баткенде өсөт? А.өрүк

4. Дыйканчылыкта баткендиктер кандай сырды билишет? Б. баткендиктер ар түрдүү жер – жемиштерди өстүрүүнүн сырын билишет.

5.Баткендин климаты кандай ? А. Жайында ысык, кышын жылуу болот.

Dimston134877

ответ:

инвентарь и приспособления, используемые в холодном цехе:  

1 - ножи гастрономические: а - филейные; б - гастрономический (колбасный); в - для нарезки ветчины; г - кухонные; д - с двумя ручками для нарезки сыра и масла; е, ж - с одной ручкой для нарезки сыра и масла; з - для фигурной нарезки масла; и - нож-вилка; 2 - томаторезки ручные; 3 - яйцерезки; 4 - приспособление для нарезки сыра; 5 - ручной делитель масла; 6 - скребок для сливочного масла; 7 - доска разделочная; 8 - доска для нарезки лимонов; 9 - соковыжималки ручные; 10 - горка для гарниров; 11 - лотки для заливных блюд; 12 - формы для паштетов, заливных и сладких блюд; 13 - лопатка-нож для раскладывания заливных блюд; 14 - лопатка для раскладывания порционных блюд; 15 - вилки производственные для раскладывания блюд; 16 - приборы для раскладывания блюд: а, б, в - приборы салатные; г - прибор для консервированных фруктов; д - щипцы для раскладывания порционных блюд

объяснение:

Ответить на вопрос

Поделитесь своими знаниями, ответьте на вопрос:

На какой стадии развития майский жук приносит вред растениям?
Ваше имя (никнейм)*
Email*
Комментарий*

Популярные вопросы в разделе

Девяткина_Арсений
Vladimirovna1370
abdulhakovalily22
Абубакр_Будаш
petrovichvit2933
Reznikova1075
Kochinev4
Grishanin
is0019
armentamada1906
Columbia777
asskokov
jstepanova
МуратМарина1140
GoncharenkoKuzmin