Объяснение:
4. а) (2a² - a - 1) - (a² + 2) = 2a² - a - 1 - a² - 2 = a² - a - 3
b) (2a² - a - 1) + (a² + 2) = 2a² - a - 1 + a² + 2 = a² - a + 1
Ешқандай ң да, ақша да керек емес. Бәрі су тегін.
Поделитесь своими знаниями, ответьте на вопрос:
комектесиндерши отиниш тек сурагымлы удалить етпендерши берем и каспига 2000 тенге салып берем тек комектесиндерши
Объяснение:
4. а) (2a² - a - 1) - (a² + 2) = 2a² - a - 1 - a² - 2 = a² - a - 3
b) (2a² - a - 1) + (a² + 2) = 2a² - a - 1 + a² + 2 = a² - a + 1
Ешқандай ң да, ақша да керек емес. Бәрі су тегін.