agaloan8
?>

Переведите .переводчик неправильно переводит! it is not by chance that i entered the agrarian university in grodno. my parents have a small garden and we work there from spring till autumn. we grow different kinds of fruit and vegetables there. my grandparents have a lot of farm animals. i like to feed pigs, milk cows and take care of small piglets and calves. and after leaving school i didn’t hesitate about the choice of my future profession. there are 7 faculties at our university: the agronomical, the plant protection, the biotechnological faculties, the faculty of economics, the veterinary medicine one, the accounting and the engineering technology faculties. the university trains students to work on the farms as agronomists, stock-breedingengineers, veterinary doctors, engineers-technolo-gists, agricultural economists and accountants. we study a lot of subjects necessary for our future work – botany, soil science, field-cropcultivation, seed-farming, selection, agrobiology, agricultural chemistry, financial planning, law, agricultural ecology, accounting. our future work will require special professional skills to operate modern equipment. so, such subjects as informatics, biochemistry and biophysics become very important. at the tutorials and seminars we learn how to use the acquired knowledge in our future practical work. every year we write ourcourse-papers. great attention is also given to the independent education and research work of the students. in the students’ scientific society many of the students work on interesting theoretical and practical problems. in order to combine correctly theoretical and practical education of the future specialists, about one-thirdof the training period is devoted to educational and training practice on the experimental farms of the university. the students placed into an atmosphere of agricultural reality master their practical skills. after graduating from the agrarian university students go to work to different parts of our republic. their work will include such activities as: –organization of crop production; –production, financing and marketing of food products; –working out fertilizer application systems and plant protection measures; –increasing the total number of farm livestock; –control of farm pollution and everyday control of livestock diseases; –development of manufacturing processes; –checking and improving the quality food products; –working out new recipes; –modifying foods to create fat-freeproducts and ready meals.

Английский язык

Ответы

Остап-Лаврова1410
Я не случайно поступил в аграрный университет в Гродно. У моих родителей есть небольшой сад и мы работаем там с весны до осени. Мы выращиваем различные виды фруктов и овощей. У моих бабушки и дедушки много животных. Мне нравится кормить свиней, доить коров и заботиться о маленьких поросят и телят. И после окончания школы я не раздумывал о выборе моей будущей профессии.В нашем университете существует 7 факультетов: Агрономический, защиты растений, Биотехнологический факультет, экономический факультет, ветеринарной медицине, бухгалтерии и инженерно-технический факультеты. Университет готовит студентов для работы на фермах агрономов, ветеринарных врачей, инженеров-технологов, экономистов-аграрников и бухгалтеров.Мы изучаем много предметов, необходимых для нашей будущей работы – ботанику, почвоведение,семеноводство,селекция, агробиологию, агрохимию, финансовое планирование, юриспруденцию, агроэкологию, Бухгалтерский учет. Наша будущая работа потребует специальных профессиональных навыков для работы на современном оборудовании. Поэтому, такие предметы, как информатика, биохимия и биофизика становятся очень важными. На консультациях и семинарах мы учимся использовать полученные знания в нашей будущей практической работе. Каждый год мы пишем курсовые.Большое внимание также уделяется самостоятельной образовательной и научно-исследовательской работы студентов. В научном Обществе студентов многие студенты работают над интересными теоретическими и практическими проблемами.Для того, чтобы правильно сочетать теоретическое и практическое обучение будущих специалистов, около трети периода обучения уделяется образовательной и учебной практике в учебно-опытных хозяйствах университета. Студенты помещаются в атмосферу сельскохозяйственной реальности, чтобы освоить практические навыки.После окончания  аграрного университета  студенты идут работать в разные уголки нашей республики. Их работа будет включать в себя такую деятельность, как:–организация производства продукции растениеводства;–производство, финансирование и сбыт пищевых продуктов;–разработка систем применения удобрений и средств защиты растений;–увеличение общего количества сельскохозяйственных животных и птиц;–контроль загрязнения фермы и повседневного контроля заболеваний животных;–разработка технологических процессов;–проверка и улучшение качества пищевых продуктов;–разработка новых рецептов;–изменение пищевых продуктов для создания обезжиренных продуктов и готовых блюд.
skorykin123371

Объяснение:

Собор святої Софії — Премудрості Божої, Софія Київська або Софійський собор — християнський собор в центрі Києва, пам’ятка української архітектури та монументального живопису другого десятиріччя 11 ст. (1011-1018), одна з небагатьох уцілілих споруд часів Київської Русі. Одна з найголовніших християнських святинь Східної Європи, історичний центр Київської митрополії.

Києво-Печерська лавра – православний монастир, заснований у 1051 р. ... монастир став центром розповсюдження і затвердження християнства у Київській Русі. У ХІІ ст. монастир отримав статус «лаври» – головного великого монастиря.

Azat859

Крещатик — центральная улица Киева. Она начинается у Европейской площади, проходит через Майдан Незалежности и упирается в Бессарабскую площадь.

Во времена Киевской Руси это была лесная долина с широким ручьем, который брал свое начало на Майдане, а сегодня это 1,2 км широкого проспекта, красивых архитектурных ансамблей, роскошных гостиниц и ресторанов.

Крещатик был застроен сравнительно недавно. Только в конце 18 в. на правой стороне улицы появились жилые здания, в начале 19 в. — правая. К 70-м гг. 19 в. Крещатик резко «подвинул» Подол в звании на главную улицу Киева и стал центром торговли и деловой жизни украинской столицы, а вскоре по нему первый в Российской Империи трамвай.

Сегодня на Крещатике расположились Киевский городской совет и городская государственная администрация, главный почтамт, Центральный универмаг с магазинами и бутиками, Бессарабский рынок, консерватория имени Чайковского, а также множество ресторанов и кафе.

Крещатик особенно красив по вечерам, когда зажигается вся городская иллюминация. А по выходным и праздничным дням его перекрывают, и по проезжей части можно гулять.

Объяснение:

Khreshchatyk is the central street of Kiev. It begins at the European Square, passes through the Independence Square and abuts against Bessarabskaya Square.

In the days of Kievan Rus it was a forest valley with a wide stream, which originated on the Maidan, and today it is a 1.2 km wide avenue, beautiful architectural ensembles, luxury hotels and restaurants.

Khreshchatyk was built up relatively recently. Only at the end of the 18th century. residential buildings appeared on the right side of the street, at the beginning of the 19th century. - right. By the 70s. 19th centuryKhreshchatyk abruptly "moved" Podol in rank to the main street of Kiev and became the center of trade and business life of the Ukrainian capital, and soon the first tram in the Russian Empire passed through it.

Today, Khreshchatyk is home to the Kiev City Council and the City State Administration, the Main Post Office, the Central Department Store with shops and boutiques, the Bessarabsky Market, the Tchaikovsky Conservatory, as well as many restaurants and cafes.

Khreshchatyk is especially beautiful in the evenings, when the entire city illumination is lit. And on weekends and holidays, it is blocked, and you can walk along the roadway.

хз, пойдёт или нет

Ответить на вопрос

Поделитесь своими знаниями, ответьте на вопрос:

Переведите .переводчик неправильно переводит! it is not by chance that i entered the agrarian university in grodno. my parents have a small garden and we work there from spring till autumn. we grow different kinds of fruit and vegetables there. my grandparents have a lot of farm animals. i like to feed pigs, milk cows and take care of small piglets and calves. and after leaving school i didn’t hesitate about the choice of my future profession. there are 7 faculties at our university: the agronomical, the plant protection, the biotechnological faculties, the faculty of economics, the veterinary medicine one, the accounting and the engineering technology faculties. the university trains students to work on the farms as agronomists, stock-breedingengineers, veterinary doctors, engineers-technolo-gists, agricultural economists and accountants. we study a lot of subjects necessary for our future work – botany, soil science, field-cropcultivation, seed-farming, selection, agrobiology, agricultural chemistry, financial planning, law, agricultural ecology, accounting. our future work will require special professional skills to operate modern equipment. so, such subjects as informatics, biochemistry and biophysics become very important. at the tutorials and seminars we learn how to use the acquired knowledge in our future practical work. every year we write ourcourse-papers. great attention is also given to the independent education and research work of the students. in the students’ scientific society many of the students work on interesting theoretical and practical problems. in order to combine correctly theoretical and practical education of the future specialists, about one-thirdof the training period is devoted to educational and training practice on the experimental farms of the university. the students placed into an atmosphere of agricultural reality master their practical skills. after graduating from the agrarian university students go to work to different parts of our republic. their work will include such activities as: –organization of crop production; –production, financing and marketing of food products; –working out fertilizer application systems and plant protection measures; –increasing the total number of farm livestock; –control of farm pollution and everyday control of livestock diseases; –development of manufacturing processes; –checking and improving the quality food products; –working out new recipes; –modifying foods to create fat-freeproducts and ready meals.
Ваше имя (никнейм)*
Email*
Комментарий*

Популярные вопросы в разделе

chermen40
dashkevich-76611
treneva359
notka19746
galtig83
JisesLove19955
natalya2321
Vip2002www86
natalyaionova
Теплова
vintazhvintazh90
kiruha0378
Марина_Мария
Анатольевич
Vladimirovna Viktorovna