Игоревна Худанов1150
?>

Перевод в правильном мы моем листья зеленого салата под проточной водой, высушиваем и кладем в холодильник. куриное филе моем и нарезаем на небольшие тонкие кусочки. на сковороде растапливаем половину сливочного масла. когда оно раскалится, добавляем 2-3 зубчика чеснока, разрезанного на мелкие части. перемешиваем и выкладываем в посуду кусочки мяса. поджариваем до образования золотистой корочки. готовые ломтики выкладываем в тарелку. в сковороде снова раскаляем остаток масла с чесночными зубчиками. белый хлеб нарезаем на мелкие квадратики и обжариваем. помешиваем постоянно, чтобы сухарики не пригорели. в большую емкость мелко нарываем салатные листья, добавляем курицу, порезанный кубиками помидор и натертый как можно мельче пармезан. все ингредиенты перемешиваем. сверху выкладываем сухарики. если «цезарь» покажется сухим, его можно заправить смесью горчицы, желтка и лимонного сока.

Английский язык

Ответы

volk88882
We wash lettuce under running water, dried and put in refrigerator.

Chicken fillet wash and cut into small thin slices.

In a pan melt the butter half. When they burn, add 2-3 cloves of garlic, cut into small pieces. Mix in a bowl and spread the pieces of meat. Fry until golden brown. Prepared slices spread in a bowl.

The pan is heated again, the residual oil with garlic cloves. White bread cut into small squares and fry. Stir constantly to crunches will not burnt.

The large capacity small run up lettuce, add chicken, diced tomato and grated cheese as finely as possible. All the ingredients is mixing. On top lay out crisps.

If the "Caesar" may seem dry, it can be charged with a mixture of mustard, egg yolks and lemon juice.
stmr29

I 1) (was born) in London, in the capital of England and I 2) (had lived) there until I 3) (left) home at the age of 18. My parents 4) (moved) to England from China in the 1970s. As a child I 5) (went) to the local school and, of course, 6) (spoke) English with a local accent, just like all the other children. But at home it was very different. We 7) (lived) in a Chinese environment, with a great extended family of uncles and aunts. I 8) (remember) feeling part of this big thing called “family”, and an even bigger thing called “China”. I think my family really 9) (influenced) me a lot while I 10) (was growing) up. They often talked about China as “our home” – even though I had never 11) (been) there before. To me, it 12) (did not seem) at all strange to grow up as part of two cultures. I have always 13) (thought) that growing up in two cultures is a kind of gift, not a disadvantage. Now that I 14) (have) a child of my own, I want her to get in touch with her Chinese roots too, so we (are planning) a visit to China later this year. All her Chinese cousins and relatives 15) (are looking) forward to meeting her.

baranovaas

How I spent my autumn holidays My autumn holidays were excellent. I've done a lot of things these days. For example, I went to my grandmother for a few days in the village, at this time it is very beautiful, purple trees surrounded me everywhere and it so increased my mood. The weather did not disappoint, as on request all this week the sun shone, and sometimes there were insignificant clouds, but the wind whipped them, and the sky became monotonous blue again.. During these Days, I rested very much and again tuned in to study.. And I look forward to the next vacation!

Объяснение:

Ответить на вопрос

Поделитесь своими знаниями, ответьте на вопрос:

Перевод в правильном мы моем листья зеленого салата под проточной водой, высушиваем и кладем в холодильник. куриное филе моем и нарезаем на небольшие тонкие кусочки. на сковороде растапливаем половину сливочного масла. когда оно раскалится, добавляем 2-3 зубчика чеснока, разрезанного на мелкие части. перемешиваем и выкладываем в посуду кусочки мяса. поджариваем до образования золотистой корочки. готовые ломтики выкладываем в тарелку. в сковороде снова раскаляем остаток масла с чесночными зубчиками. белый хлеб нарезаем на мелкие квадратики и обжариваем. помешиваем постоянно, чтобы сухарики не пригорели. в большую емкость мелко нарываем салатные листья, добавляем курицу, порезанный кубиками помидор и натертый как можно мельче пармезан. все ингредиенты перемешиваем. сверху выкладываем сухарики. если «цезарь» покажется сухим, его можно заправить смесью горчицы, желтка и лимонного сока.
Ваше имя (никнейм)*
Email*
Комментарий*

Популярные вопросы в разделе

Анна Марина1873
nataliarogacheva
sergey
narkimry134
Диана820
rinata542
Anatolii
mmctriitsk
rastockin8410
arteevdimon
mayorovmisc6
ЭдуардовнаКлючников1361
sergeevna
Vova220
borisov