Belorussian cuisine
A feature of Belarusian cuisine dishes is that the products are used mainly “solo”: only from potatoes, cabbage or carrots, from one type of cereal, from one type of fruit or berries with small additions of other ingredients.
Перевод:
Белорусская кухня
Особенностью блюд белорусской кухни является то, что продукты используются, в основном, «соло»: только из картофеля, капусты или моркови, из одного вида крупы, из одного вида фруктов или ягод с небольшими добавлениями других ингредиентов
на прошлых летних каникулах я был в киеве. ездил я с мамой и братом. это было потрясающе. я посетил главную достопримечательность города - владимирский собор. на главных входных дверях изображены князь владимир и княгиня ольга. позже, мама настояла на том, чтобы мы сходили в софийский собор, построенный по воле ярослава мудрого в xi столетии. я сделал много красивых фотографий в этом месте. я был бы рад вернуться туда снова!
last summer holidays i was in kiev. i went with my mother and brother. it was amazing. i visited the main attraction of the city - st. vladimir's cathedral. the main entrance doors depict prince vladimir and princess olga. later, my mother insisted that we go to st. sophia cathedral, built by the will of yaroslav the wise in the xi century. i took a lot of beautiful photos in this place. i would love to go back there again!
Поделитесь своими знаниями, ответьте на вопрос:
Сообщение о кухнях мира (любыхмного . (по текст должен быть)
Sushi, rolls, misosiru - probably every European tried these dishes today, since Japanese cuisine is popular all over the world. I myself love visiting Japanese restaurants: I like the unusual taste of fresh seafood, the specific interior of such establishments and interesting dishes that serve food.
Объяснение: