Гаврилаш
?>

Джованни Де Плано КарпиннЗадание на фото☝️Істеп беріңдерш

Другие предметы

Ответы

Юлия Соколовская1568

Анэращ гъащIэ къыдэзытари, щIэдзапIэу щыIэм я къежьапIэри. Анэм хуэдэу зыми зыхищIэфынукъым быным и гукъеуэри гузэвэгъуэри. Анэпсэр дапщэщи хущIокъу быныр зэрихъумэным. Абы и гулъытэм, и лъагъуныгъэмрэ лъэкIыныгъэмрэ куэдкIэ елъытащ быным и Iуэхур адэкIэ зэрыхъунур, абы гъащIэм щигъуэтыну увыпIэр. Ди анэхэращ тхэлъ хьэл-щэнхэм я нэхъыфIхэр къытхэзылъхьэфыр, ахэращ ди насыпыр зэтеувэнымкIэ гугъу зыкъыддезыгъэхьыр. Аращ адыгэ псалъэжьым «Анэр нэм хуэдэщ» щIыжиIэр. Нэр къэмыплъэмэ, цIыхур хокIыж, нэсу зыхищIэркъым дунейм и фIыгъуэхэм ящыщ куэдым – апхуэдэщ анэ лъагъуныгъэм, IэфIыгъэм, щабагъэм уахуэныкъуэнри. Абы и жьауэм щIэмыт быныр дыгъэми елыпщI, жьапщэри къопхъэшэкI.

Оздоевский

Ингредиенты

горький шоколад

300 г апельсиновая цедра

2 ст.л. апельсиновый сок

2 ст.л. взбитые сливки

150 г фруктовый ликер

1 ст.л. ваши любимые фрукты

Шоколад поломайте на кусочки, положите в фондюшницу и растопите на водяной бане.

Затем шоколад снимите с огня, добавьте цедру, апельсиновый сок, сливки, ликер и перемешайте.

Зажгите спиртовку, фондюшницу поставьте в центр стола над спиртовкой.

Фрукты почистите и выложите на блюдо.

Подайте вилочки для фруктов. Фрукты нанизывайте на вилки для фондю и окунайте в шоколад.

Ответить на вопрос

Поделитесь своими знаниями, ответьте на вопрос:

Джованни Де Плано КарпиннЗадание на фото☝️Істеп беріңдерш
Ваше имя (никнейм)*
Email*
Комментарий*

Популярные вопросы в разделе

diana-kampoteks
siyaniemoskva
borisrogovpr3407
suxoruchenkovm171
Yekaterina358
websorokin
assistant
Никита_Тузов
Lugovoi
озерская_Мария1234
Anshel2018534
saa002
Попова1271
Дмитриевич_Скрябин931
ОвсепянСергей88