linda3930
?>

Найти количество теплоты, необходимое для изобарного нагревания 6 моль одноатомного идеального газа на 20 к. =))

Физика

Ответы

Kochinev7

v=6 mol'

t=20л

a=pv=vrt=6*8,3145*2o=997,7

u=3*vrt/2=3*6*8,31*20/2=1496,6

q=u+a=1496,6+997,7=2494dzhoul'=2 kdzhol'

Nastyaches4

q=(3/2) u r /_\t;

/_\-delta(treugolnik),oboznachaet izmenenie temperaturi.

q=1,5*6*8,31*20=1495,8 dzh=1,5 kdzh.

otvet: 1,5 kdzh.

 

olelukoya4
Fт=40 кн=40000 н                  масса: m=fт/g; g=10 м/с²                                              m=40000/10=4000 кг;             вес: p=mg; m-?                                                   p=4000*10=40000 h; p-?                                       ответ: m=4000 кг; р=40000 н.
dilshermatov5806

Змогла тільки перші 4

Задание 1

Обчислимо решту шляху n: (1/3) + (1/2) + n = 1

n = (6 - 3 - 2) / 6 = 1/6

середня шляхова швидкість дорівнює відношенню всього пройденого шляху S до всього часу руху t: v = S / t

час t складається з часів руху по ділянках S / 3, S / 2 і S / 6:

t = t1 + t2 + t3 = S ((1 / (3 v1)) + (1 / (2 v2)) + (1 / (6 v3)))

тоді середня швидкість дорівнює: v = 1 / ((1 / (3 v1)) + (1 / (2 v2)) + (1 / (6 v3)))

v = 1 / ((1 / (3 * 10)) + (1 / (2 * 6)) + (1 / (6 * 2))) = 5 м / c

Задание 2

х - швидкість катера

а - швидкість течії

S - відстань між пунктами

Рівняння

1. S / (x + a) = 8 2. S / (xa) = 12 8x + 8a = 12x + 12a 4x = 20a а = 0,2х

Підставляємо в 1-е рівняння S / (х + 0,2х) = 8 S / 1,2х = 8 S / х = 9,6

Відповідь: за 9,6 години

Задание 3

Якби не було прискорення, то тіло рухалося б з постійною швидкістю 4 м / с, проходячи за кожну секунду 4 м.

Шлях 2,9 м. Менше ніж 4 м. Значить прискорення негативне (зі знаком мінус)

Швидкість зменшується.

S5 - шлях пройдений до зупинки після 5 сек

S6 - шлях пройдений до зупинки посли 6 сек

V5 - швидкість через 5 сек

V6 - швидкість через 6 сек

V5 = Vo - 5a

V6 = Vo - 6a

S5 = V5 ^ 2 / (2a)

S6 = V6 ^ 2 / (2a)

S5 - S6 = S = 2,9 м

V5 ^ 2 / (2a) - V6 ^ 2 / (2a) = 2,9

V5 ^ 2 - V6 ^ 2 = 5,8a

(Vo - 5a) ^ 2 - (Vo - 6a) ^ 2 = 5,8a

(4 - 5a) ^ 2 - (4 - 6a) ^ 2 = 5,8a

16 - 40a + 25a ^ 2 - 16 + 48a - 36a ^ 2 = 5,8a

8a - 11a ^ 2 = 5,8a

2,2a = 11a ^ 2 2,2 = 11a

a = 2,2 / 11 = 0,2

Відповідь: a = - 0,2 м / с ^ 2

Задание 4

:

L = 50м,

v = 36км / год = 10 м / с,

t = 4 с,

a = 2м / с ^ 2;

Знайти: d -?

При рівноприскореному русі пройдений шлях можна визначити з рівняння:

s = v * t - (a * t ^ 2) / 2

Другий член зі знаком мінус, тому що автомобіль гальмує;

s = 10 * 4 - 2 * 16/2 = 40м- 16м = 24м;

Автомобіль через 4с буде знаходиться на відстані

d = L - s = 50м - 24м = 26м

від світлофора.

Ответить на вопрос

Поделитесь своими знаниями, ответьте на вопрос:

Найти количество теплоты, необходимое для изобарного нагревания 6 моль одноатомного идеального газа на 20 к. =))
Ваше имя (никнейм)*
Email*
Комментарий*

Популярные вопросы в разделе

Энверович
makarov021106
kulinarprotv
tarasovs
rina394992
brakebox
manager9
Vladimirovich58
tatakypzova
gorbunova188
mail2017
Yelena1409
AkulovaAnastasiya
fab2004
marinarodina90