ответ:
4. (а) точка таяния льда 0о с, вода переходит из твёрдого
состояния в жидкое состояние. это явление называется
плавлением.
(b) точка кипения воды 100о с, вода переходит из
жидкого состояния в газообразное состояние. это
явление называется испарением
5. сахар-органическое
кислород (газ)-неорганическое
этиловый спирт-органическое
углекислый газ-неорганическое
поваренная соль-неорганическое
лимонная кислота-органическое
6. «coca-cola» - кислая среда – рн < 7
«fairy» - щелочная среда – рн > 7
раствор детского мыла - щелочная среда – рн > 7
Поделитесь своими знаниями, ответьте на вопрос:
На особливості кліматичних умов Українських Карпат впливають такі фактори(оберіть два варіанти)А)висота і орієнтація схилів Бгірських хребтівВ)розташування території в межах помірного кліматичного поясуГ)переміщення повітряних масДля Кримських гір типовими є такі грунти(оберіть декілька варінтів):А)бурі гірсько-лісовіБ)коричневіВ)гірсько-лучні
ответ:
4. (а) точка таяния льда 0о с, вода переходит из твёрдого
состояния в жидкое состояние. это явление называется
плавлением.
(b) точка кипения воды 100о с, вода переходит из
жидкого состояния в газообразное состояние. это
явление называется испарением
5. сахар-органическое
кислород (газ)-неорганическое
этиловый спирт-органическое
углекислый газ-неорганическое
поваренная соль-неорганическое
лимонная кислота-органическое
6. «coca-cola» - кислая среда – рн < 7
«fairy» - щелочная среда – рн > 7
раствор детского мыла - щелочная среда – рн > 7