Кулагина_Владимир1179
?>

Сочинение на тему: мои ценности в жизни.

Литература

Ответы

Kati2005
Вот надеюсь подойдет удачи!!
Сочинение на тему: мои ценности в жизни.
barg562

Объяснение:

ОСОБЛИВОСТІ ОФОРМЛЕННЯ ТЕКСТУ

Текст – це головний елемент документа, який складається з логічних

елементів: вступ, доказ, закінчення. Якщо текст документа займає більше однієї

сторінки, то на другу сторінку не можна переносити один підпис, на ній має бути не

менше двох рядків тексту.

У документах, оформлених на двох і більше аркушах паперу, нумерація сторінок

починається з другої. Номери сторінок ставлять посередині верхнього берега аркуша

арабськими цифрами без слова „сторінка” та розділових знаків.

Якщо текст друкується з обох боків аркуша, то непарні сторінки проставляються

у правому верхньому кутку, а парні – у лівому верхньому кутку аркуша.

Членування тексту на складові частини, графічне розмежування частин, а також

використання заголовків, нумерації та іншого називають рубрикацією.

Найпростіша рубрикація – поділ на абзаци. Абзац – це відступ праворуч на

початку першого рядка кожної частини документа. Поділ тексту на абзаци має велике значення. Це допомагає осмислити і

підготуватися до сприйняття іншої підтеми.

Абзаци не повинні бути великими. Нормативним можна вважати абзац із трьох

чи п’яти речень. Для сприйняття краще, якщо ці речення будуть різні: найкоротші –

на початку і в кінці. Абзаци теж вимагають чергування залежно від розмірів.

Наприклад, у виробничих документах, де звертається увага на кожну операцію чи

деталь, абзаци використовуються для поділу однорідних членів речень чи сурядних

речень в окремі мікротексти. Тут доречні абзаци з одного-двох речень.

Найзручніші для сприйняття речення складаються з трьох, п’яти, семи і

найбільше – з дев’яти слів.

Вадим-Рашад323

ответ:1. В какой сезон года происходят события в сказке?

ответ: в середине зимы

2. Какая высокочтимая особа родила девочку Снегурочку?

ответ: королева

3. Каким волшебным предметом владела вторая жена короля?

ответ: волшебным зеркальцем

4. Какой по натуре была новая королева, мачеха Снегурочки?

ответ: надменной, высокомерной, завистливой

5. По какой причине мачеха невзлюбила Снегурочку?

ответ: потому что Снегурочка была краше её самой

6. Почему Снегурочка покинула родной дом?

ответ: потому что так распорядилась королева-мачеха

7. Кто были хозяева дома, в котором приютилась Снегурочка?

ответ: семь карликов

8. Кем была на самом деле старая торговка, пытающаяся продать шелковые шнурки и ядовитый гребень?

ответ: королевой-мачехой

9. Каким отравленным фруктом угостила злая королева Снегурочку?

ответ: яблоком

10. Чьей женой стала Снегурочка?

ответ женой королевича

11. Как относился королевич к Снегурочке?

ответ: с любовью

12. Какое событие происходит в финале сказки?

ответ: злая мачеха лишается жизни

Объяснение:

Подробнее - на -

Объяснение:

Ответить на вопрос

Поделитесь своими знаниями, ответьте на вопрос:

Сочинение на тему: мои ценности в жизни.
Ваше имя (никнейм)*
Email*
Комментарий*

Популярные вопросы в разделе

skvik71672
kotsur
troyasport
D-posilochka
dm1trviktor585
lobanosky162
Wunkamnevniki13438
Tatyana-Sergeevna108
julia3594265843
dg9792794674
randat887040
daskal83
gardenkafe
reinish23
bagrjashv41