2) f(2)=6, f(-3)= -14
2) f(x)= -x² +3x+4
f(2)= - 2²+3*2+4= - 4+10=6
f(-3)= -(-3)²+3*(-3)+4= -9 -9+4= -14
3) f(x)=2х²+3х-3
-это график параболы, ветви направлены вверх, она в два раза уже параболы у=х², опущена на 3 единицы вниз по оси ОУ
f'(x)=(2х²+3х-3)'= 4x+3 -производная
4х+3=0
4х=-3
х= - 3/4 ( абсцисса вершины)
теперь чертишь прямую с этой точкой ( точка чёрная закрашенная)
-3/4
----------------------------------.---------------------------------------→Х
- +
f(x) убывает на х ∈ ( -∞; -3/4]
f(x) возрастает на х ∈ [-3/4; +∞)
f(-3/4)= (-3/4)²+3*(-3/4)-4= 9/16- 9/4 - 4=9/16-36/16-4=
Поделитесь своими знаниями, ответьте на вопрос:
Синусом гострого кута прямокутного трикутника називається відношення:А) Протилежного катета до гіпотенузиБ) Прилеглого катета до гіпотенузиВ) Протилежного катета до прилеглого катетаГ) Прилеглого катета до протилежного катета2. (1 б) Основна тригонометрична тотожність записана правильно:А) sin2 + sin2 = 1 Б) sin2 + cos2 = 1В) sin2 + cos2 = 1 Г) tg ∙ ctg = 13. (1 б) У прямокутному трикутнику , ∠ = 90°, sin = 0, 44. Знайдіть cos .А) 0, 44 Б) 0, 56В) 0, 27 Г) Неможливо визначитиСередній рівень4. (1, 5 б) У прямокутному трикутнику , ∠ = 90°, – висота, = 15, cos = 0, 6. Знайдіть .5. (1, 5 б) Діагоналі ромба дорівнюють 3 і 4. Знайдіть синус кута між більшою діагоналлю і стороною ромба.Достатній рівень6. (1 б) У рівнобічній трапеції бічна сторона дорівнює 17 см, більша основа дорівнює 19 см, а менша – 3 см. Знайдіть синус і косинус гострого кута трапеції.7. (2 б) Знайдіть косинус кута при вершині рівнобедреного трикутника, якщо висота проведена до бічної сторони менша за цю сторону в 3 рази.Високий рівень8. (3 б) Доведіть, що sin(90° − α) = cos α; cos(90° − α) = sin α
=1/5*6^1024-1/5[(6^512+1)(6^256+1)(6^128+1)(6^64+1)(6^32+1)(6^16+1)(6^8+1)(6^4+1)(6^4-1)]=1/5*6^1024-1/5[(6^512+1)(6^256+1)(6^128+1)(6^64+1)(6^32+1)(6^16+1)(6^8+1)(6^8-1)]=1/5*6^1024-1/5[(6^512+1)(6^256+1)(6^128+1)(6^64+1)(6^32+1)(6^16+1)(6^16-1)=1/5*6^1024-1/5[(6^512+1)(6^256+1)(6^128+1)(6^64+1)(6^32+1)(6^32-1)]=1/5*6^1024-1/5[(6^512+1)(6^256+1)(6^128+1)(6^64+1)(6^64-1)]=1/5*6^1024-1/5[(6^512+1)(6^256+1)(6^128+1)(6^128-1)]=1/5*6^1024-1/5[(6^512+1)(6^256+1)(6^256-1)]=1/5*6^1024-1/5[(6^512+1)(6^512-1)]=1/5*6^1024-1/5(6^1024-1)=1/5*6^1024-1/5*6^1024+1/5=0,2